Proteinrigt rugbrød med havre og solsikke, 1. dag, Grunddej
Grunddej til rugbrød
Ingredienser
175 | g | Surdej, Malles Blog |
100 | g | Protein Hvedemel |
200 | g | Freekeh Mel, MyProtein |
200 | g | Rugmel, Grøn Balance |
4 | dl | Vand |
0,5 | spsk | Havsalt |

Rør alle ingredienserne sammen på en røremaskine eller med en håndmikser – dejen skal være ret klæg. Sørg for at alt er blandet godt sammen, så der ikke ligger mel på bunden af skålen.
Lad dejen hæve på køkkenbordet i en skål med låg eller husholdningsfilm over i ca. 1 døgn.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 866 kJ |
Kalorier | 207 kcal |
Fedt | 1 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | - |
Kulhydrater | 38 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 2 g |
Protein | 7 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (1080 g)