Råkost med fennikel og pinjekerner
Enkelt og lækkert.
Indtastet 17. februar 2014 af: Anne-Marie Andersen
Opskriften giver:
Ingredienser
2 | stk | Gulerødder |
50 | g | Fennikel (maks for low fodmap) |
10 | g | Pinjekerner |

Riv gulerødder og fennikel.
Rist pinjekernerne på en varm pande, obs de skifter hurtigt farve fra let ristet til brændte.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 257 kJ |
Kalorier | 62 kcal |
Fedt | 3 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | - |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 8 g |
- heraf sukker | - |
Kostfibre | 2 g |
Protein | 1 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portion (260 g)
kJ 668
8 %
kcal 161
8 %
Fedt 8 g
11 %