Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Rabarbercrumble

En rigtig forårsbebuder, som har en lækker, frisk sød-syrlig smag. Skøn med den knasende crumble. Server med en god vanilleis, en klat flødeskum eller råcreme.

Indtastet 15. marts 2014 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Rens og snit rabarberne i stykker på ca. 1,5 cm og læg dem i et ovnfast fad. Bland sukker, vanillepulver og kartoffelmel sammen og drys over rabarberne.

 

Crumble:

Hak alle ingredienser sammen i foodprocessor, minihakker eller hånden. Det skal begynde at samle sig i små klumper. Drys det over rabarberne. Hak mandlerne og kom dem ovenpå crumblen.

Bag kagen midt i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. til rabarberne er møre og begynder at safte lidt op igennem crumblen.

  200 °C   30 minutter

  200 °C   30 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk