Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Rarbabercurd.

Alle (næsten) elsker lemoncurd, men denne rabarbercurd slår den med flere længder!

Indtastet 27. maj 2014 af: majaschlunsen

Du følger nu majaschlunsen


Du vil nu modtage en email hver gang majaschlunsen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde Runas madblog.

1. Skyl rabarberne og skær dem i små stykker, som kommes i en gryde sammen med vandet. Herefter koges de helt ud, således at man får en mos, dette tager ca. 15 mintter. Lad mosen afkøle lidt, hvorefter vaniljestangen tages op.  2. Pisk æggene let sammen og rør dem i mosen.  3. Pres nu mosen gennem en sigteog ned i en ren gryde. Tilæt sukkeret og kardemomme. Lad mosen koge et par minutter under omrøring.  4. Tag gryden af varmen, og tilsæt små klatter af smør. Rør rundt indtil smørret er helt smeltet. Nu kommes curden i et skoldet glas, som evt. er skyllet med atamon.  Curden kan holde sig i køleskabet i 3-4 uger, hvis den da holder så længe ;-)

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk