Rigatoni al Segreto
Denne opskrift stammer fra den nu lukkede restaurant "Gino's" i New York og har optrådt i en dokumentarfilm "The Missing Ingredient"
Opskriften giver 4 portioner
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Purér de hakkede tomater med en blender.
Varm olivenolie op i en gryde og steg de hakkede løg ved middel varme til begynder at virke lidt transparente. Tilsæt knust hvidløg og steg med et øjeblik.
Hæld de purerede tomater i gryden, tilsæt salt og (cayennepeber) peber, samt lidt vand, så retten ikke koger ud.
Lad retten simre i min. 45 minutter. Hold hele tiden øje med, at saucen ikke koger ud. Tilsæt ekstra vand efter behov.
Kog i mellemtiden pastaen al dente og hæld vandet fra.
Tilsæt revet parmesan (gem lidt til at drysse over retten til sidst), smør i tern og basilikumblade. Rør rundt til smørret er smeltet.
Smag saucen til med salt og peber, og hæld pastaene i til sidst. Rør rundt, så alle pastaene er dækket med sauce.
Serveres straks evt. med en god salat og brød til.