Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Rigatoni al Segreto

Denne opskrift stammer fra den nu lukkede restaurant "Gino's" i New York og har optrådt i en dokumentarfilm "The Missing Ingredient"

Indtastet 14. oktober 2017 af: Leif Andersen

Du følger nu Leif Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Leif Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde foodwishes.blogspot.dk (Oprindeligt fra en dokumentar film "The Missing Ingredient")

Purér de hakkede tomater med en blender.

Varm olivenolie op i en gryde og steg de hakkede løg ved middel varme til begynder at virke lidt transparente. Tilsæt knust hvidløg og steg med et øjeblik.

Hæld de purerede tomater i gryden, tilsæt salt og (cayennepeber) peber, samt lidt vand, så retten ikke koger ud.

Lad retten simre i min. 45 minutter. Hold hele tiden øje med, at saucen ikke koger ud. Tilsæt ekstra vand efter behov.

Kog i mellemtiden pastaen al dente og hæld vandet fra.

Tilsæt revet parmesan (gem lidt til at drysse over retten til sidst), smør i tern og basilikumblade. Rør rundt til smørret er smeltet.

Smag saucen til med salt og peber, og hæld pastaene i til sidst. Rør rundt, så alle pastaene er dækket med sauce. 

Serveres straks evt. med en god salat og brød til.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk