Rigatoni al Segreto

Denne opskrift stammer fra den nu lukkede restaurant "Gino's" i New York og har optrådt i en dokumentarfilm "The Missing Ingredient"

Indtastet af:
Kilde: foodwishes.blogspot.dk (Oprindeligt fra en dokumentar film "The Missing Ingredient")

Opskriften giver 4 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Purér de hakkede tomater med en blender.

Varm olivenolie op i en gryde og steg de hakkede løg ved middel varme til begynder at virke lidt transparente. Tilsæt knust hvidløg og steg med et øjeblik.

Hæld de purerede tomater i gryden, tilsæt salt og (cayennepeber) peber, samt lidt vand, så retten ikke koger ud.

Lad retten simre i min. 45 minutter. Hold hele tiden øje med, at saucen ikke koger ud. Tilsæt ekstra vand efter behov.

Kog i mellemtiden pastaen al dente og hæld vandet fra.

Tilsæt revet parmesan (gem lidt til at drysse over retten til sidst), smør i tern og basilikumblade. Rør rundt til smørret er smeltet.

Smag saucen til med salt og peber, og hæld pastaene i til sidst. Rør rundt, så alle pastaene er dækket med sauce. 

Serveres straks evt. med en god salat og brød til.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk