Ris a la mande

Indtastet af:
Fremgangsmåde:

Bring vandet i kog og kom risene i

Rør hele tiden

Tilsæt salt

Kom mælken i ad 3-4 gange og fortsæt med at koge grøden til du synes, den har en passende konssistens...

Den bliver noget mere fast, når den bliver kold.

Kog mandlerne kort, køl dem af og smut dem

Hak mandler i passende stykker

Kom mandlerne i grøden sammen med vaniljesukker

Pisk fløden, ikke for hårdt og rør det i grøden

 

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk