Risotto klatkager
Lavet med en rest ærterisotto.
Indtastet 31. juli 2013 af: Anne-Marie Andersen
Opskriften giver:
Ingredienser
800 | g | Ærterisotto |
2 | stk | æg |
1 | dl | Minimælk, 0,5% |
4 | spsk | Hvedemel |

Rør risotto'en lind med æg, rør melet i og tilsidst mælk.
Steg klatkagerne i smør på en pande ved jævn varme (6). Vend dem først når overfladen er begyndt at størkne.
Server f.eks. med rugbrød og coleslaw salat. Der er opskrift på begge dele her på opskriftsamleren.
Kan også serveres som en del af en buffet, eller til en frokost.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 481 kJ |
Kalorier | 114 kcal |
Fedt | 4 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 14 g |
- heraf sukker | - |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 6 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (46,11 g)
kJ 222
3 %
kcal 53
3 %
Fedt 2 g
3 %