Rodfrugtroulade
Lækker rodfrugtroulade, som faktisk er ganske nem at lave, hvis man river rodfrugterne på foodprocesser eller lignende.
Opskriften giver 15 skiver
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Skræl rodfrugterne og riv dem groft. Pres væden af.
Pil løget og riv det groft. Pil og pres hvidløget.
Slå æggene ud i en skål og tilsæt salt, peber, revet løg, hvidløg og rør det sammen. Rør rodfrugterne i.
For en stor bradepande med bagepapir og fordel rodfrugtmassen i et lag på ca. en halv til en hel cm.
Bag den i ovnen ved 200 grader ca. 20 min.
Flyt bagepapiret med rodfrugtmassen over på en bageplade. Læg fyld på f.eks 50 g. friske spinatblade. Eller nogle spsk pesto, lidt revet ost....
Rul rouladen sammen om fyldet og bag den yderligere 10 min.
Rigtig lækker tilbehør til mange retter, eller som selvstændig ret serveret med en god salat.