Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Rodfrugtroulade

Lækker rodfrugtroulade, som faktisk er ganske nem at lave, hvis man river rodfrugterne på foodprocesser eller lignende.

Indtastet 22. januar 2014 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde politikken

Skræl rodfrugterne og riv dem groft. Pres væden af.

Pil løget og riv det groft. Pil og pres hvidløget.

Slå æggene ud i en skål og tilsæt salt, peber, revet løg, hvidløg og rør det sammen. Rør rodfrugterne i.

For en stor bradepande med bagepapir og fordel rodfrugtmassen i et lag på ca. en halv til en hel cm.

Bag den i ovnen ved 200 grader ca. 20 min.

Flyt bagepapiret med rodfrugtmassen over på en bageplade. Læg fyld på f.eks 50 g. friske spinatblade. Eller nogle spsk pesto, lidt revet ost....

Rul rouladen sammen om fyldet og bag den yderligere 10 min.

Rigtig lækker tilbehør til mange retter, eller som selvstændig ret serveret med en god salat.

  200 °C   20 minutter

  200 °C   20 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk