Rodfrugtroulade

Lækker rodfrugtroulade, som faktisk er ganske nem at lave, hvis man river rodfrugterne på foodprocesser eller lignende.

Indtastet af:
Kilde: politikken

Opskriften giver 15 skiver

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Skræl rodfrugterne og riv dem groft. Pres væden af.

Pil løget og riv det groft. Pil og pres hvidløget.

Slå æggene ud i en skål og tilsæt salt, peber, revet løg, hvidløg og rør det sammen. Rør rodfrugterne i.

For en stor bradepande med bagepapir og fordel rodfrugtmassen i et lag på ca. en halv til en hel cm.

Bag den i ovnen ved 200 grader ca. 20 min.

Flyt bagepapiret med rodfrugtmassen over på en bageplade. Læg fyld på f.eks 50 g. friske spinatblade. Eller nogle spsk pesto, lidt revet ost....

Rul rouladen sammen om fyldet og bag den yderligere 10 min.

Rigtig lækker tilbehør til mange retter, eller som selvstændig ret serveret med en god salat.

  200°   20 min

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk