Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Rødebedesalt med quinoa

Indtastet 19. januar 2017 af: Sofie

Du følger nu Sofie


Du vil nu modtage en email hver gang Sofie indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Skræl rødbederne, og riv dem.

Kog quinoa, og lad det simre, indtil vandet er kogt væk. 

Skyl persillen, og hak den fint. Skyl æblerne, og skær dem i små stykker. Pres citronsaft over - det forhindrer, at æblerne bliver brune.

Når den kogte quinoa og rødbederne er kølet lidt af, blandes det sammen med persille og æblestykker i en skål.

Tilsæt evt. lidt olivenolie, og smag quinoasalaten til med salt og peber.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk