Rugbrødsdrys
Ingredienser
3 | skiver | Rugbrød, fuldkorn |
35 | g | Hasselnød, tørret |
25 | g | Hampefrø |
3 | spsk | Sukker, brun farin |
0,5 | tsk | Salt, bordsalt |
1 | tsk | Ingefær, stødt |
50 | g | smør |
1 | stk | Æggehvide |
Rugbrød og hasselnødder hakkes groft.
Rugbrød, hasselnød, hampefrø, brun farin, salt og ingefær vendes sammen.
Smeltet smør vendes deri.
Blandingen kommes på en bageplade.
Bages ved 180 grader i ca. 15 min, -der røres i blandingen et par gange i løbet af bagetiden.
Rugbrød drysset lades køle helt af.
Tip: Spises sammen med din yndlings koldskål, ymer el. lignende.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1470 kJ |
Kalorier | 351 kcal |
Fedt | 21 g |
- mættede | 8 g |
- enkeltumættede | 14 g |
- flerumættede | 3 g |
Kulhydrater | 37 g |
- heraf sukker | 12 g |
Kostfibre | 5 g |
Protein | 7 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |