Rugbrødsresteboller
Lækre boller lavet på resterne af dit rugbrød
Ingredienser
500 | g | rugbrød. Inkl. skorpe. Ca. mængde |
7 | dl | kogende vand |
30 | g | Gær |
1 | dl | Lunt vand til at røre gæren ud i |
1,5 | dl | mælk eller cremefraiche, ca. |
1 | tsk | salt |
1 | spsk | Rugbrødsmalt, Meyers |
1 | spsk | flydende honning |
1,5 | dl | Havregryn, fine |
1 | kg | Hvedemel |
1 | tsk | Fennikel, frø |

190 °C 20 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 930 kJ |
Kalorier | 222 kcal |
Fedt | 1 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 48 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 4 g |
Protein | 6 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (132 g)