Rugkiks med æble og figen

Sprøde og sunde

Anne-Marie Andersen 6. november 2012

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Sluk ikke skærmen
Sådan gør du:
Fignerne hakkes fint sammen med rugmelet på en foodprocessor eller lign.
Speltmel, salt og revet æble/æblepulp tilsættes og blandes godt sammen. Hvis du selv presser æblemost bruges pulpen fra saften svarende til 2,5 dl. saft.
Æblemost og olivenolie tilsættes og dejen samles, den skal ikke æltes. 
Del dejen i 3 og rul hver del tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir. Skæres ud i firkanter eller andre former efter ønske.

Bages ved 210 grader i ca. 12-13 min. Hold godt øje med dem, da kan let blive brændte til sidst. Hvis de ikke er helt sprøde, når de er afkølede, kan de sættes i ovnen igen ved 100 grader indtil de er sprøde.
  210 °C   12 minutter

  210 °C   12 minutter
Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer
Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Opskriften hører til kategorierne:

Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk