Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Salat med laks, ovnbagte kartofler, majs og popcorn

Lækker middagssalat, som børnene også kan lide.

Indtastet 12. august 2012 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Opskriften giver:
Ingredienser
2 stk
1 kg
2 spsk
1 tsk
150 g
0,5 stk
3 stk
3 stk
1 stk
50 g

Laksen krydres efter smag, ryges eller steges, afkøles helt og deles i mindre bidder med en gaffel inden den blandes i salaten.

 
Kartoflerne renses eller skrælles, deles evt. i mindre bidder. Tørres i et klæde og kommes i en pose (frysepose), hæld ca. 2 spsk olivenolie og 1 tsk salt i og ryst godt. Fordeles på bagepapir og bages i ovn til de er sprøde ca 20-25 min.
 
Imens klargøres de øvrige ingredienser til salaten. Grøntsagerne skæres i mindre bidder. Majskernerne skæres af kolben og popkornene poppes.
 
Salaten samles i sidste øjeblik før serveringen.
 
Kan også laves med en rest kylling eller hvad du lige har.
 
 
Info low fodmap: majs er begrænset til 40 g. pga. Oligo og Polyoler. Spinat er begrænset til 150 g pga. Oligo. En portion indeholder dog kun 25 g spinat, men vær opmærksom på at nedsætte/udelade majs, hvis du er følsom for Oligo.
  225 °C   20 minutter

  225 °C   20 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk