Salat med portobellosvampe

Indtastet af:
Fremgangsmåde:

Sådan gør du:

Skyl rucolaen, slyng den tør og vend den med balsamico. Kom den på et fad. Skær svampene i skiver og steg dem i olivenolie på en pande, til de begynder at tage farve. Tilsæt finthakket hvidløg og persille og lad det stege med i et par minutter. Smag til med salt og peber og vend svampene med rucolaen. 

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk