Sandwichboller med rug og spelt

Luftige boller med rug og spelt

Indtastet af:

Opskriften giver 12 boller

Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Opløs gæren i det lunkne vand.

Tilsæt olivenolie, rugmel og speltmel (Speltmelet kan erstattes af andre meltyper).

Rør sammen i en røremaskine.

Tilsæt salt.

Tilsæt hvedemelet 1 dl ad gangen. Dejen skal være blød, men ikke så den flyder for hurtigt ud.


Lad dejen hæve en times tid inden den formes til 9-12 boller. Flad bollerne ud og læg dem på en bageplade.

Lad bollerne hæve igen mens ovnen varmes op til 225 grader.

Bages ca. 15-18 minutter.

  225°   15 min

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk