Scones på under 10 min. i microovn
Bløde og lækre Scones på ingen tid. Så bliver det vist ikke meget nemmere....
Opskriften giver 6 Scones
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Bland de tørre ingredienser i minihakker eller foodprocessor. Tilføj smør og smuldr det i.
Hæld æg og vand/mælk i og ælt hurtigt til en sammenhængende dej.
Drys lidt mel på et stykke bagepapir og hæld dejen på. Saml og form dejen til en rund cirkel ca. 18 cm i Ø. Den skal have ca. samme højde over det hele.
Del dejen i 6 stykker med en kniv, lad dem blive stående tæt sammen.
Læg bagepapiret med dejen, ovenpå et dobbelt lag køkkenrulle, samt herunder et sammenfoldet viskestykke.
Bag Scones'ne ved højeste effekt i 4 min.
Bræk dem fra hinanden. De kan serveres som de er, eller ristes kort på brødrister for lidt mere skorpe og farve.
Smager bedst varme og nybagte. Evt. Kan der skæres lidt ned i mængden af bagepulver, ca. 1,5 tsk. vil jeg prøve med næste gang.