Skildpaddeis
Vanilleis med hakkede chokolade skildpadder
Indtastet 18. maj 2012 af: Anne-Marie Andersen
Ingredienser
3,5 | dl | Fløde |
4 | dl | Mælk |
1 | dåse | Kondenseret mælk |
1 | drys | Vanille, pulver |
1 | nip | Salt |
10 | stk | miniskildpadder eller 3 store |
Skildpadderne hakkes og sættes til side, de skal først i når isen er næsten færdigfrosset.
Alle de øvrige ingredienser blandes og køres på ismaskinen.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1057 kJ |
Kalorier | 251 kcal |
Fedt | 15 g |
- mættede | 8 g |
- enkeltumættede | 3 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 26 g |
- heraf sukker | 4 g |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 5 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |