Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Skipperlabskovs med kylling og kartoffel

Indtastet 4. marts 2017 af: Dorthe

Du følger nu Dorthe


Du vil nu modtage en email hver gang Dorthe indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Opskriften giver:
Ingredienser
12 dl
600 g
900 g
300 g
2 stk
1 stk
1 drys
1 drys

Fremgangsmåde

Bring vand i kog, og kog kødet mørt, ca. 30 min. Skum urenheder væk fra vandet med en ske, når kødet har kogt 10 minutter.

Skræl kartoflerne og gulerødderne, og skær dem ud i terninger.

Pil og hak løg, og kom det i gryden sammen med laurbærblade.
Lad det koge, til det er mørt ,og tilsæt så de rå kartofler.

Lad retten småsimre, til den har jævnet sig selv.

Smag skipperlabskovsen til med salt og peber, og drys med persille før servering.

Server skipperlabskovsen sammen med rødbeder.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk