Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Skumfiduser

Indtastet 29. februar 2012 af: Louise

Du følger nu Louise


Du vil nu modtage en email hver gang Louise indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde http://www.kvalimad.dk/opskrifter/hjemmelavede-skumfiduser-marshmallows
Ingredienser
400 g
2 dl
34 g
1 stk
150 g

Læg husblassene i blød i koldt vand. 34g svarer til 20 blade husblas.

Bring vand og sukker i kog i en gryde. 

Kom vanillekornene fra de flækkede vanillestænger i vandet.

Lad det koge i 20 minutter. (Til 110 grader C.)

Kom husblassen i og rør rundt indtil det hele er smeltet.

Tag det af varmen og lad det køle af i 10 minutter (til 100 grader).

Læg et tykt lag flormelis i bunden af en bradepande.

Pisk sukkermassen med en røremaskine eller håndmixer Pisk i laaang tid. Indtil det er meget tykt. Der skal både piskes luft ind og det skal køle af.

Jeg pisker ca. et kvarter ved næsthøjeste indstilling.

Hæld sukkermassen over i bradepanden med flormelisen. Bred det ud i et jævnt lag.

Strø mere flormelis ud over sukkermassen.

Lad den køle af til det er helt koldt.

Vend den evt. ud på et bord og skær eller klip den i passende størrelser.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk