Skyr-Panna Cotta
Den klassiske franske dessert i en sukkerfri og proteinrig udgave uden proteinpulver.
Opskriften giver 8 portioner
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Udblød husblasene i koldt vand i ca. 10 min.
Hæld cremefine, sirup og vanilje i en gryde, og varm det op ved svag til jævn varme.
Riv skallen af citronen og pres saften ned i gryden med cremefine. Varm det op til lige inden kogepunktet mens du rører i den konstant, for at det ikke brænder på.
Når blandingen er varm nok tages den af varmen, og husblasen vrides fri for vand inden den opløses i den varme "fløde".
Sigt blandingen i en ren skål og pisk skyren i, og hæld den i en kande eller noget andet der er let at hælde af.
Fordel cremen i 8 små glas og sæt dem op køl i min. 2 timer. Hvis du gerne vil have en skrå overflade ligesom på billedet, skal du sørge for at de står skrå i køleskabet. Vi brugte en muffinform til at sætte vores i.