Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Skyr-Panna Cotta

Den klassiske franske dessert i en sukkerfri og proteinrig udgave uden proteinpulver.

Indtastet 28. januar 2016 af: Malene

Du følger nu Malene


Du vil nu modtage en email hver gang Malene indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Udblød husblasene i koldt vand i ca. 10 min. 
Hæld cremefine, sirup og vanilje i en gryde, og varm det op ved svag til jævn varme. 
Riv skallen af citronen og pres saften ned i gryden med cremefine. Varm det op til lige inden kogepunktet mens du rører i den konstant, for at det ikke brænder på. 
Når blandingen er varm nok tages den af varmen, og husblasen vrides fri for vand inden den opløses i den varme "fløde". 
Sigt blandingen i en ren skål og pisk skyren i, og hæld den i en kande eller noget andet der er let at hælde af. 
Fordel cremen i 8 små glas og sæt dem op køl i min. 2 timer. Hvis du gerne vil have en skrå overflade ligesom på billedet, skal du sørge for at de står skrå i køleskabet. Vi brugte en muffinform til at sætte vores i. 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk