Skyrispinde med peche melba
Børnevenlige ispinde uden sukker.
Ingredienser
130 | g | Fersken, rå |
65 | g | Hindbær, rå |
100 | g | Cheasy Skyr, Arla |
10 | g | Økologisk Lucumapulver, MyProtein |
0,5 | tsk | Vaniljepulver, økologisk, Wiik |

Ved at anvende frosne ferskner og hindbær får du en is-lignende masse, hvilket gør, at de færdige is ikke bliver helt krystalliserede. Start derfor med at rense frugterne, skære dem i mindre stykker og smid dem i fryseren min. et par timer inden du går igang med selve isene.
Kom de frosne frugter og bær i blenderen med de resterende ingredienser, og blend det sammen til en ismasse.
Fordel massen i fire isforme, alt afhængig af dine isformes størelse, og sæt dem i fryseren. Er dine isforme ikke lavet således at du kan sætte ispindene i med det samme, lad dem da stå i fryseren i ca. 1/2 time og sæt pindene i. Lad isene fryse helt i ca. 6 timer inden du tager dem ud af formene.
Pynt evt. isene med smeltet chokolade, frysetørrede hindbær, chokoladespåner og protein crispies, som på billedet, eller hvad du nu har i skabene inden servering.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 278 kJ |
Kalorier | 66 kcal |
Fedt | < 1 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 11 g |
- heraf sukker | 2 g |
Kostfibre | 2 g |
Protein | 4 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (76,5 g)