Skyrispinde med peche melba
Børnevenlige ispinde uden sukker.
Opskriften giver 4 stk
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Ved at anvende frosne ferskner og hindbær får du en is-lignende masse, hvilket gør, at de færdige is ikke bliver helt krystalliserede. Start derfor med at rense frugterne, skære dem i mindre stykker og smid dem i fryseren min. et par timer inden du går igang med selve isene.
Kom de frosne frugter og bær i blenderen med de resterende ingredienser, og blend det sammen til en ismasse.
Fordel massen i fire isforme, alt afhængig af dine isformes størelse, og sæt dem i fryseren. Er dine isforme ikke lavet således at du kan sætte ispindene i med det samme, lad dem da stå i fryseren i ca. 1/2 time og sæt pindene i. Lad isene fryse helt i ca. 6 timer inden du tager dem ud af formene.
Pynt evt. isene med smeltet chokolade, frysetørrede hindbær, chokoladespåner og protein crispies, som på billedet, eller hvad du nu har i skabene inden servering.