Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Små tykke havregrynspandekager med chiafrø

En videreudvikling af små tykke havregrynspandekager, med lidt mere sundhed...

Indtastet 15. august 2015 af: Henriette

Du følger nu Henriette


Du vil nu modtage en email hver gang Henriette indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Ingredienser
125 g
75 g
1 spsk
2 spsk
2 tsk
1 tsk
1 drys
100 g
250 g
2 stk

Bland alle de tørre ingredienser. Det er en god ide at sigte bagepulver og natron, da det har det med at være klumpet.

Rør nu mælken i og efterfølgende A38. 

Del æggene. Rør æggeblommerne i dejen. Pisk æggehviderne luftige og rør til sidst dem i dejen.

Lad dejen hvile i 5-10 min. og bag pandekagerne på en stegepande ved middel varme. 

 

 

 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk