Små tykke havregrynspandekager med chiafrø
En videreudvikling af små tykke havregrynspandekager, med lidt mere sundhed...
Ingredienser
125 | g | Havregryn |
75 | g | Hvedemel |
1 | spsk | Chiafrø |
2 | spsk | Sukker |
2 | tsk | Bagepulver |
1 | tsk | Natron |
1 | drys | Salt, bordsalt |
100 | g | A38 1,5% |
250 | g | Minimælk, 0,5% |
2 | stk | Æg |

Bland alle de tørre ingredienser. Det er en god ide at sigte bagepulver og natron, da det har det med at være klumpet.
Rør nu mælken i og efterfølgende A38.
Del æggene. Rør æggeblommerne i dejen. Pisk æggehviderne luftige og rør til sidst dem i dejen.
Lad dejen hvile i 5-10 min. og bag pandekagerne på en stegepande ved middel varme.