Små tykke pandekager med banan og havregryn

Lækre søde og saftige pandekager til morgenmaden eller et lille mellemmåltid

Indtastet af:

Opskriften giver 14 stk

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Bland de tørre ingredienser og tilsæt moset banan og mælk, og pisk til en ensartet masse. Tilsæt æggeblommerne og pisk /rør.

Pisk æggehviderne stive og rør dem i dejen. På denne måde bliver pandekagerne mere luftige. Alternativt kan tilsættes et par tsk. bagepulver til de tørre ingredienser.

Lad pandekagedejen hvile i et kvarters tid, så havregrynene kan suge væske til sig. 

Steg pandekagerne på en godt varm pande, et par minutter på hver side, eller indtil de har pæn farve. 

Server lune med sirup, marmelade, et stykke pålægschokolade der smelter over den lune pandekage (uhmmm...) eller uden noget, da de smager dejligt i sig selv.

 

TIP

Tilsæt evt. dejen lidt kardemomme, kanel eller vanilje.

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk