Små tykke pandekager med banan og havregryn
Lækre søde og saftige pandekager til morgenmaden eller et lille mellemmåltid
Opskriften giver 14 stk
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Bland de tørre ingredienser og tilsæt moset banan og mælk, og pisk til en ensartet masse. Tilsæt æggeblommerne og pisk /rør.
Pisk æggehviderne stive og rør dem i dejen. På denne måde bliver pandekagerne mere luftige. Alternativt kan tilsættes et par tsk. bagepulver til de tørre ingredienser.
Lad pandekagedejen hvile i et kvarters tid, så havregrynene kan suge væske til sig.
Steg pandekagerne på en godt varm pande, et par minutter på hver side, eller indtil de har pæn farve.
Server lune med sirup, marmelade, et stykke pålægschokolade der smelter over den lune pandekage (uhmmm...) eller uden noget, da de smager dejligt i sig selv.
TIP
Tilsæt evt. dejen lidt kardemomme, kanel eller vanilje.