Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Snobrød

Indtastet 8. august 2015 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Opskriften giver:
Ingredienser
2 dl
2,5 dl
30 g
3 tsk
3 tsk
3 spsk
600 g

Lun mælk og vand.

Rør gæren ud, når det er håndvarmt.

Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt godt igennem, gerne på røremaskine.

Tilsæt evt. mere mel, dejen skal gerne kunne æltes glat.

Lad dejen hæve tildækket i 30 min. Den kan evt. hældes i en stor olieret frysepose.

Slå evt. dejen ned flere gange, hvis der går længere tid, før den skal bruges.

Olier gerne pinden inden dejen snoes omkring. Det er lidt lettere, at håndtere dejen, hvis hænderne også er smurt med olie.

Det bedste resultat fåes ved, at bage over de varme gløder, når ilden er gået ud. Sørg gerne for, at der er store kævler, der kan gløde længe, eller supler evt. med grillbriketter.

Drej gerne pinden, så varmen bliver jævnt fordelt.

Nyd dem varme og friskbagte.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk