Solsikkebrød - lchf
Nemt og velsmagende brød
Ingredienser
1,5 | dl | Creme fraiche 38 % |
200 | g | Sesammel, fedtreduceret |
3 | stk | Æg |
2 | tsk | Bagepulver |
2 | spsk | Solsikkekerner |
2 | g | Rødvinseddike |
Æg og cremefraiche piskes sammen.
Resten af ingredienserne blandes i.
Bages i forvarmet ovn på 180g i ca 30 min.
NB! I den oprindelige opskrift er sesammelet i stedet 200g malet hørfrø. Frøene er bare hvad man lige har og cremefraichen kan erstattes med græsk yoghurt eller skyr.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1537 kJ |
Kalorier | 367 kcal |
Fedt | 26 g |
- mættede | 11 g |
- enkeltumættede | 5 g |
- flerumættede | 2 g |
Kulhydrater | 5 g |
- heraf sukker | - |
Kostfibre | 6 g |
Protein | 25 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 brød (471,975 g)