Spelt Bastogne
Opskriften giver:
Ingredienser
1 | dl | Rørsukker |
1,5 | dl | Sukker, brun farin |
125 | g | Smør, saltet |
1 | stk | Æg |
1,5 | tsk | Brunt bagepulver |
3,5 | dl | Speltmel |

Hæld farin og rørsukker i en skål og pisk det bløde smør i.
Pisk æg i.
Bland mel og brunt bagepulver og tilsæt lidt ad gangen.
Kom dejen op i en kagesprøjte med rektangulær hulmønster. Det er den plade der har et bredt zigzag mønster.
Sprøjt dejen ud på en plade med bagepapir. Det er lettest at sprøjte i lange baner med god afstand. Derefter skæres dejen op i passende længder og placeres med god afstand imellem.
Bages ved 200 grader midt i ovnen ca 12-14 min.
200 °C 12 minutter
200 °C 12 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 2026 kJ |
Kalorier | 482 kcal |
Fedt | 19 g |
- mættede | 12 g |
- enkeltumættede | 5 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 69 g |
- heraf sukker | 41 g |
Kostfibre | 2 g |
Protein | 7 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (21,817 g)
kJ 442
5 %
kcal 105
5 %
Fedt 4 g
6 %