Spidskål og pasta Italien style
Opskriften giver 4 portioner
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Pastapenne koges næsten som anvist på pakken i letsaltet vand. Men kog dem ikke helt møre, da de skal stå et par minutter i den varme tomatsauce. Når pastaen er kogt, kommes der koldt vand i gryden for at standse kogningen.
Svinemørbrad afpudses og skæres i mindre tern. Kom lidt olie på en meget varm pande, og brun svinemørbradstern i cirka tre minutter. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Rødløg hakkes fint og kommes ved på panden. Svitses et par minutter.
Spidskål snittes tyndt og kommes ved. Steg videre i et minut og kom så tomat passata ved sammen med hønsefond. Derefter lidt basilikum.
Pastapenne fiskes over i panden – det gør ikke noget, hvis du har lidt pastavand med. Lad det stå ved svag varme i et par minutter. Vend det forsigtigt rundt.