Spinatblinis
Sund forret.
Ingredienser
30 | g | Spinat, hakket, dybfrost |
50 | g | hytteost 1,5 |
1 | stk | Æg |
2 | g | Bagepulver |
2 | g | HUSK |
15 | g | Impact Whey Protein (unflavoured), Myprotein |
5 | g | Instant Oats, Myprotein |
Start med at lave blinisene, så de kan køle af inden du kommer ostecremen på. Hak spinaten helt fint evt. i en minihakker. Bruger du frossen spinat, tø den da op i mikroovnen og lad den køle af.
Kom alle ingredienserne til blinisene i en skål og rør det godt sammen.
Varm en pandekagepande op ved middel varme.
Lav blinisene af 1 tsk. dej hver. Du kan godt have 3-4 stk. på panden ad gangen. De skal have 1,5-2 min. på hver side, så de bliver gyldne.
Lad dem køle helt af mens du laver ostecremen.