Spinatboller med chiafrø
Proteinrige boller uden proteinpulver. Perfekte til brunch eller madpakken!
Indtastet 4. september 2015 af: Malene
Opskriften giver:
Ingredienser
25 | g | Gær |
2,5 | dl | Vand |
125 | g | hytteost 1,5 |
100 | g | Spinat, rå |
50 | g | Græskarkerner |
1 | tsk | Havsalt |
50 | g | Chiafrø |
350 | g | Kamut mel, MyProtein |
200 °C 15 minutter
200 °C 15 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1016 kJ |
Kalorier | 241 kcal |
Fedt | 7 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | 2 g |
Kulhydrater | 30 g |
- heraf sukker | - |
Kostfibre | 6 g |
Protein | 13 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (63 g)
kJ 635
8 %
kcal 151
8 %
Fedt 4 g
6 %