Sunde kanelsnegle
Opskriften giver 18
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Tænd ovnem på 175 grader (ikke varmluft)
Rør vand sammen med fiberhusk og chiafrø (husk at de skal have en tur i blender eller kaffekværn). Derefter hælder du resten af ingredienserne i og rører rundt i 5 minutter.
Lad dejen stå mens du rører kanel-snask sammen. Du blander det hele og rører med dejkroge til det er blødt og ensartet.
Du ruller derefter dejen ud mellem to stykker bagepapir til en firkant. Og smører kanelsnask ud på dejen i et jævnt lag.
Næste step er at rulle dejen sammen til en slags roulade. Det kan være en hjælp at bruge bagepapiret til at rulle dejen sammen. Derefter skærer du din roulade ud til 15 kanelsnegle. Og så sætter du dem i ovnen og venter utålmodigt i cirka 20 minutter. Du kan bruge ventetiden på at vaske op og brække chokoladen i mindre stykker.
Når der er gået cirka 20 minutter putter du små stykker chokolade på toppen af kanelsneglene og giver dem 5 minutter mere i ovnen.