Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Sunde kanelsnegle

Indtastet 23. februar 2017 af: Sofie

Du følger nu Sofie


Du vil nu modtage en email hver gang Sofie indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Tænd ovnem på 175 grader (ikke varmluft)

Rør vand sammen med fiberhusk og chiafrø (husk at de skal have en tur i blender eller kaffekværn). Derefter hælder du resten af ingredienserne i og rører rundt i 5 minutter.

Lad dejen stå mens du rører kanel-snask sammen. Du blander det hele og rører med dejkroge til det er blødt og ensartet.

Du ruller derefter dejen ud mellem to stykker bagepapir til en firkant. Og smører kanelsnask ud på dejen i et jævnt lag.

Næste step er at rulle dejen sammen til en slags roulade. Det kan være en hjælp at bruge bagepapiret til at rulle dejen sammen. Derefter skærer du din roulade ud til 15 kanelsnegle. Og så sætter du dem i ovnen og venter utålmodigt i cirka 20 minutter. Du kan bruge ventetiden på at vaske op og brække chokoladen i mindre stykker.

Når der er gået cirka 20 minutter putter du små stykker chokolade på toppen af kanelsneglene og giver dem 5 minutter mere i ovnen.

  175 °C   20 minutter

  175 °C   20 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk