Sunde pebernødder
Ingredienser
3 | spsk | Kokosolie, økologisk, Cocosa |
1 | tsk | Ingefær, stødt |
1 | tsk | Kanel |
1 | knivspids | Peber, sort |
1 | tsk | Kardemomme |
100 | g | Dadler |
200 | g | Mandel, rå |
3 | spsk | Honning |

Du kan bage pebernødderne i ovnen ca. 10 min ved 180 grader. Du kan ogsa° enten dehydrere pebernødderne 10-12 timer eller trille dem til saftige ra° pebernøddekugler.
INGREDIENSER: 3 spsk. kokosolie 5 spsk. kokospalmesirup 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. stødt kanel 1 tsk. hvid peber 1 tsk. kardemomme 100 g bløde dadler, fx medjoul 200 g malede mandler (malet til mel i en kaf- fekværn eller food processor)
Mos eller blend dadlerne sammen med koko- solie og kokospalmesirup til du har en blød dadelmasse. Ælt dadelmassen med ingefær, kanel, hvid peber, kardemomme og til sidst mandelmel.
Ælt grundigt og tril dejen til lille ngertykke stænger. Skær stængerne ud i sma° bidder. Bages ved 180 grader i en forvarmet ovn i ca. 10 minutter til kagerne er gyldne og sprøde.
180 °C 10 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 2391 kJ |
Kalorier | 577 kcal |
Fedt | 37 g |
- mættede | 2 g |
- enkeltumættede | 17 g |
- flerumættede | 6 g |
Kulhydrater | 41 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 6 g |
Protein | 15 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |