Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Tærtedej genvejs opskrift

Indtastet 19. april 2014 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Hæld alle de tørre ingredienser i en foodprocessor eller mini hakker og hak det sammen med smørret. Saml hurtigt dejen med ægget.

Fyld en stor spsk. dej i hver form og tryk den jævnt ud i formen. Pas på kanten mellem bund og sider ikke bliver for tyk.

Prik bunden med en gaffel. Lad den evt. hvile på køl hvis der er tid, det er ikke nødvendigt.

Bag midt i ovnen ved 200 grader i ca. 14-15 min.

Køl af og fyld dem så med lækre sager, f.eks:

Citronmousse, flødeskumstoppe.

3 tsk. Lemoncurd og marengstoppe, grillet kortvarigt i ovnen.

Nutellamousse, flødeskumstoppe.

2 tsk. Nutella (gerne hjemmelavet), jordbær friske eller frosne, 2-3 tsk ribsgele. Server flødeskum til.

Klassisk jorbærtærte med marcipanremonce, konditorcreme og gele.

Eller prøv med andre bær.

Har du en favorit?

 

Fif: tærtebundene kan bages i god tid og opbevares i kagedåse til de skal fyldes og serveres. Hvis de har mistet sprødheden kan de bages et par min. igen inden de skal bruges.

De kan også bages med marcipanremonce og pensles med chokolade og så gemmes et par dage.

  200 °C   14 minutter

  200 °C   14 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk