Thousand Island dressing
Søren Gerickes opskrift fra TV2 programmet "Cecilie & madklubben"

Opskriften giver:
Ingredienser
10 | stk | dadel tomater |
2 | stk | skalotteløg |
1 | spsk | sukker |
10 | dråber | Tabascosauce |
3 | spsk | Eddike |
2 | spsk | tomatpuré |
2 | dl | Olivenolie |
1 | tsk | Worchestersauce/Worchestershire sauce |
1 | spsk | HP sauce |
salt & peber |

Hak løg og tomater groft. Sautér løg, tomater og sukker i ca. 5 min i en gryde uden at det tager farve.
Blend den varme blanding med eddike.
Tilsæt tabasco, tomatpuré og olivenolie i en blender mens den kører.
Hæld saucen over i en skål og smag til med HP sauce, Worchestersauce, salt & peber.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1150 kJ |
Kalorier | 274 kcal |
Fedt | 27 g |
- mættede | 3 g |
- enkeltumættede | 20 g |
- flerumættede | 2 g |
Kulhydrater | 7 g |
- heraf sukker | 2 g |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | < 1 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portion (628,2 g)
kJ 7222
86 %
kcal 1723
86 %
Fedt 171 g
245 %