Tomat tærte
Indtastet 7. oktober 2016 af: Sofie
Opskriften giver:
Ingredienser
2 | dl | Havregryn |
2 | dl | Mandelmel |
2 | tsk | Fiberhusk |
1 | stk | Æg |
Spinat fyld | ||
0,5 | stk | Rødløg |
1 | tsk | Oregano, tørret |
1 | tsk | Chili, stødt |
2 | håndfulde | Spinat, rå |
1 | tsk | Olivenolie |
Æggefyld | ||
4 | stk | Æg |
125 | g | hytteost 1,5 |
4 | stk | Tomat, uspec., rå |
Rør alle ingredienserne til tærte bunden sammen, lad den stå i 10 min og rul den ud og kom den ned i en tærteform. Stik den med en gaffel og bag bunden i 10 min ved 175 grader.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 723 kJ |
Kalorier | 172 kcal |
Fedt | 5 g |
- mættede | 1 g |
- enkeltumættede | 2 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 9 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 2 g |
Protein | 8 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier. Kan være baseret på brugeres indtastede værdier. |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 Stykker (95,75 g)
kJ 692
8 %
kcal 165
8 %
Fedt 5 g
7 %