Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Topping til suppe og salat

m/hampefrø

Indtastet 22. maj 2018 af: Møllerup Gods

Du følger nu Møllerup Gods


Du vil nu modtage en email hver gang Møllerup Gods indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Opskriften giver:
Ingredienser
65 g
65 g
65 g
30 g
20 g
10 g
5 g
3 g

1. Alle kerner og frø kommes på en pande, hvorefter de ristes under omrøring. 

2. Panden tages af varmen, hvorefter honning og soya tilsættes.

3. Blandingen røres godt rundt. 

4. Der krydres med peber og stødt spidskommen. 

5. Lades køle af, hvorefter det opbevares i en lufttæt beholder. 

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 2370 kJ
Kalorier 566 kcal
Fedt 47 g
- mættede 4 g
- enkeltumættede 18 g
- flerumættede 21 g
Kulhydrater 13 g
- heraf sukker < 1 g
Kostfibre 7 g
Protein 26 g
Salt < 1 g
Anslåede værdier
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)

Ved indtagelse af 1 portioner (26,3 g)

kJ 623
7 %
kcal 149
7 %
Fedt 12 g
18 %
Anslåede værdier

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk