Topping til suppe og salat
m/hampefrø
Ingredienser
65 | g | Sesamfrø |
65 | g | Græskarkerner |
65 | g | Hampefrø, afskallede |
30 | g | Ristede hampefrø |
20 | g | Solsikkekerner |
10 | g | Soya |
5 | g | Honning |
3 | g | Spidskommen |

1. Alle kerner og frø kommes på en pande, hvorefter de ristes under omrøring.
2. Panden tages af varmen, hvorefter honning og soya tilsættes.
3. Blandingen røres godt rundt.
4. Der krydres med peber og stødt spidskommen.
5. Lades køle af, hvorefter det opbevares i en lufttæt beholder.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 2370 kJ |
Kalorier | 566 kcal |
Fedt | 47 g |
- mættede | 4 g |
- enkeltumættede | 18 g |
- flerumættede | 21 g |
Kulhydrater | 13 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 7 g |
Protein | 26 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portioner (26,3 g)