Torskesalat med rejer
Lækker frokostsalat eller forret.
Ingredienser
400 | g | Torskeloins rå |
150 | g | Cheasy Fraiche 5% |
1 | drys | Havsalt |
1 | drys | Peber, sort |
1 | drys | Dild, purløg eller anden krydderurt |

Damp torskeloins ved let varme til flagerne let kan skilles og der ikke er noget gennemsigtig i flagerne. Det tager ca. 8-10 min., men er meget afhængig af størrelsen.
Køl torsken af og del den i lidt mindre stykker.
Vend den afkølede torsk i fraichen og smag til med salt, peber og krydderurter.
Anret f.eks. på en bund af salat og top med rejer og krydderurter.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 421 kJ |
Kalorier | 101 kcal |
Fedt | 2 g |
- mættede | 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 1 g |
- heraf sukker | 1 g |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 18 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 Frokost portioner (225 g)