Vaffel kræmmerhuse

Isvafler til f.eks. hjemmelavet is

Indtastet af:

Opskriften giver 12 vafler

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Smelt smørret og pisk det med sukker, æg og vand.

Tilsæt melet lidt efter lidt. Dejen skal ikke være for tyk. Den skal stadig kunne flyde ud på vaffeljernet. Bliver den for tyk, så tilsæt lidt ekstra vand.

Bag på et vaffeljern, til vaflerne er lysebrune. Rul dem straks til kræmmerhuse. De stivner ret hurtigt. Der skal bruges et kegleformet værktøj til dette. 

Alternativt kan den varme vaffel lægges på en kop eller krus, så de i stedet bliver til små "kurve" i stedet for kræmmerhuse.

Opbevar kræmmerhusene i en lukket dåse, så de holder sig friske og sprøde.

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk