Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Vaffel kræmmerhuse

Isvafler til f.eks. hjemmelavet is

Indtastet 12. juli 2013 af: Leif Andersen

Du følger nu Leif Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Leif Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Smelt smørret og pisk det med sukker, æg og vand.

Tilsæt melet lidt efter lidt. Dejen skal ikke være for tyk. Den skal stadig kunne flyde ud på vaffeljernet. Bliver den for tyk, så tilsæt lidt ekstra vand.

Bag på et vaffeljern, til vaflerne er lysebrune. Rul dem straks til kræmmerhuse. De stivner ret hurtigt. Der skal bruges et kegleformet værktøj til dette. 

Alternativt kan den varme vaffel lægges på en kop eller krus, så de i stedet bliver til små "kurve" i stedet for kræmmerhuse.

Opbevar kræmmerhusene i en lukket dåse, så de holder sig friske og sprøde.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk