Vaniljekranse med kokos
Glutenfrie vaniljekranse sødet med agavesirup. Indeholder alle de essentielle aminosyrer.
Ingredienser
45 | g | Groft kokosmel, Urtekram |
90 | g | Mandel, rå |
100 | g | Teffmel, MyProtein |
1 | g | Vaniljestang |
3 | stk | Æg |
1 | tsk | Mandelekstrakt, Dr. Oetker |
75 | g | Agavesirup |
50 | g | Coconpure |
Blend mandler, kokosmel og teffmel til en fin mel.
Hæld det i en bageskål eller røremaskine, og ælt det sammen med de resterende ingredienser. Det skal være en lind kagemasse.
Klargør to bageplader med bagepapir og tænd ovnen på 175 °C (ikke varmluft).
Kom dejen i en sprøjtepose med stor stjernetyl, og sprøjt dem ud til vaniljekranse med en diameter på ca. 5 cm på bagepapiret.
Bag vaniljekransene i midten af ovnen til de er gyldne (ca. 20 min.)
Lad dem køle af på en bagerist, så de bliver sprøde.
175 °C 20 minutter