Wedo salat med laks
Ingredienser
2,5 | dl | Quinoa |
160 | g | Peberfrugt, rød, rå |
300 | g | Edamame sojabønner, kogte |
1,5 | stk | Avocado, rå |
4 | stk | Forårsløg, rå |
150 | g | Spinat, rå |
200 | g | Cheasy, salatost i tern |
2 | dl | Solsikkekerner |
250 | g | Laks, røget, udskåret |
100 | g | Sesamolie |
3 | spsk | Æblecidereddike |
20 | g | Dressing, mayonnaise, kalorielet |
1 | tsk | Dijonsennep |
1 | spsk | Sukrin Gold |
1 | fed | hvidløg |

1. Snit grøntsagerne og bland dem i en skål.
2. Rist solsikkekernerne på en tør pande til de er gyldenbrune.
3. Rør dressingen sammen.
4. Pluk laksen og bland den i salaten sammen med feta.
5. Tilsæt til sidst dressingen.
6. Smag til med salt og peber.
7. Stilles i køleskabet i 1 time så det kan tage smag af hinanden.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 810 kJ |
Kalorier | 193 kcal |
Fedt | 13 g |
- mættede | 2 g |
- enkeltumættede | 4 g |
- flerumættede | 5 g |
Kulhydrater | 11 g |
- heraf sukker | 1 g |
Kostfibre | 2 g |
Protein | 9 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portioner (333,333 g)